Servicediensten

Konijn Bouwmachines BV heeft een naam hoog te houden als betrouwbare leverancier van gebruikte en nieuwe grondverzetmachines. Wij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat onze afnemers tevreden zijn en blijven met hun investering!

Wie een machine aanschaft bij Konijn Bouwmachines BV kan rekenen op het gemak en de zekerheid van allerlei ondersteunende diensten, waaronder werkplaatsservice, reparatie op locatie en zwaar transport-mogelijkheden.

WERKPLAATS

In de grote en zeer goed uitgeruste werkplaats van Konijn Bouwmachines BV in Uitgeest kunnen de meest uiteenlopende reparaties, revisies en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden.

De monteurs beschikken over de kennis en de gereedschappen om praktisch alle mechanische , hydraulische en motorische mankementen op te lossen.

Ook ombouw van grondverzetmachines, hulpstukken en revisie van onderdelen kan in eigen beheer uitgevoerd worden.

Ook beschikt Konijn Bouwmachines BV over een mobiele werkplaats annex servicewagen, die snel inzetbaar is op de werklocaties in Nederland, om onverhoopte stilstand snel te verhelpen.

TRANSPORT OVER DE WEG

Konijn Bouwmachines BV heeft een eigen dieplader, waarmee materieel met overbreedte en een maximaal eigen gewicht van 50 ton veilig en verantwoord naar elke bestemming in Europa vervoerd kan worden. Deze transportservice kunnen wij voor iedereen tegen een scherpe prijs aanbieden.

TRANSPORT OVER WATER

Dankzij de internationale handelsbetrekkingen is Konijn Bouwmachines BV inmiddels zeer ervaren in vaardig verschepen. Mocht u materieel naar het buitenland willen verschepen, dan staan wij u graag bij met onze expertise op het gebied van douanedocumenten, internationale regelgeving en wereldwijde cargo-contacten.